Νίκος Καραγεωργίου

Ορθοδοντικό Ιατρείο

    • Contrast
    • Layout
    • Font

Η κατασκευή της νέας μας ιστοσελίδας έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον στη διάθεσή σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα γνωρίστε τον γιατρό και το προσωπικό του ιατρείου μας και φυσικά ενημερωθείτε για την επιστήμη, προβλήματα και τους μηχανισμούς εφαρμογής της ορθοδοντικής.

Ενώ για απορίες η για ραντεβού στη σελίδα μας θα βρείτε πέραν από τη φόρμα επικοινωνίας, όλα τα στοιχεία μας καθώς και χάρτη για να επισκεφτείτε το ιατρείο μας.

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες!
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρετε και παραπάνω η ιστοσελίδα μας έχει κατασκευαστεί προκειμένου να πληρεί τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ώστε να είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη από όλους.

Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό την εταιρεία WEBGRECO για την υπέροχη δουλειά που έκανε τόσο στην κατασκευή της ιστοσελίδας, αλλά και στην ενέργειες έκανε μέσο της ίδιας αλλά και των συνεργατών της, προκειμένου η εταιρεία μας να καθοδηγηθεί σωστά και να λάβει την κάθε δυνατή υποστήριξη τεχνικά αλλά και χρηματοδοτικά.

Πέραν από την παρουσίαση του ιατρείου μας, ο ιστόχωρός μας διαθέτει και ένα μενού ενημέρωσης, όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα, ανακοινώσεις αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την ορθοδοντική αλλά και την υγεία των δοντιών.

Επίσης, όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις μας θα μπορείτε να τις βρίσκετε και στο Lesvos.Pro, τον Επαγγελματικό οδηγό της Λέσβου, στον οποίο έχουμε καταχωρηθεί.

Καλή περιήγηση!